Ruim 1,5 miljoen kijkers zien Landgravenaar orgasme faken

© SBS
Zo'n 1.646.000 zaten donderdagavond aan de buis gekluisterd voor een burenruzie in Landgraaf. Zo hebben ze onder andere gezien hoe een van de betrokken buren een orgasme faket om zo de buurvrouw te treiteren.
Dat blijkt uit kijkcijfers van van Stichting Kijkonderzoek.

Vergiftigen struiken

Bij het SBS-programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak werd een poging gedaan om de hoogoplopende vete in de wijk Schaesberg te beslechten. Twee buren maken elkaar daar al enige tijd het leven zuur. De hele kwestie draait om de haag, die de afscheiding vormt tussen de twee tuinen. Volgens eiser Cidalia vergiftigt buurvrouw Bianca deze struik. Bianca zegt op haar beurt weer dat van vergiftiging absoluut geen sprake is. Ze geeft alleen toe dat ze het na het dweilen het emmertje sop over de struiken gooit. Maar dat kan volgens Bianca niet zoveel kwaad.

Ruwe seks

De ruzie is dermate hoog opgelopen dat er over en weer wordt getreiterd. De tuinen en voordeuren zijn inmiddels bewapend met beveiligingscamera's zodat alles kan worden vastgelegd wat de buren bij elkaar doen. Het meest opvallende is misschien nog wel dat Bianca en haar vriend Lei ruwe seks en bijbehorende orgasmes faken om de buurvrouw te irriteren.

Contactverbod

Aan televisierechter Frank Visser de lastige taak om de rust weder te laten keren in Landgraaf. Zo oordeelt Visser onder meer dat Bianca en Lei moeten stoppen met het afgieten van afvalwater. Hoewel het niet aannemelijk is dat hierdoor bruine plekken in de haag zijn ontstaan, is het volgens de rechter wel verboden. Verder legt hij de buren een contactverbod op en mogen ze geen commentaar op elkaar geven. "Vrijen in de eigen woning staat vrij", aldus Visser. "Verder moeten alle camera's met zicht naar buiten worden verwijderd." Tenslotte hangt diegene die zich hier niet aan houdt een boete van 100 euro per incident boven het hoofd. In totaal kan de boete oplopen tot 10.000 euro.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!